Sport

2020-03-11, 15:46:47

Evenimentele sportive se vor desfăşura fără spectatori

Cum autorităţile au limitat numărul persoanelor care pot participa la evenimente sportive de la 1.000 la 100, meciurile de handbal se vor desfăşura fără spectatori. Asta pentru că în cele 100 de persoane intră, în general, oficialii fiecărei echipe ( jucători, antrenori, medici, angajaţi ai clubului), ziarişti şi reprezentanţi ai forurilor sportive.

Departamentul pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne a anunțat astăzi că s-au stabilit noi restricții pentru a limita răspândirea infecțiilor cu coronavirus. Conform anunțului secretarului de stat Raed Arafat, se interzic activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive și de divertisment în spații închise, cu participarea a peste 100 de persoane. Noile măsuri sunt valabile până în 31 martie, cu posibilitate de prelungire.

 Astfel, cluburile care organizează meciuri de handbal în această perioadă vor trebui să țină cont de faptul că numărul persoanelor participante la joc conform criteriilor , nu trebuie să fie mai mare de 100.

Federația a anunțat măsurile și persoanele care pot intra la fiecare meci din Liga Națională:

- Maximum 25 de persoane din cadrul fiecărei echipe (jucători, antrenori, medicii, maseurii, angajați ai clubului etc), pe bază de tabel nominal semnat de delegatul clubului și prezentat la ședința tehnică de dinaintea disputării jocului.

- Personal angajat al clubului strict necesar pentru organizarea jocului (led-uri, sunet, electrică, announcer, mop etc.), pe bază de tabel nominal semnat de delegatul clubului și prezentat la ședința tehnică de dinaintea disputării jocului.

- Pază și salvare, pe bază de tabel nominal semnat de delegatul clubului și prezentat la ședința tehnică de dinaintea disputării jocului.

- Reprezentanți T.V.R., pe bază de tabel nominal transmis clubului organizator și prezentat la ședința tehnică de dinaintea disputării jocului.

- Ziariști: maximum unul pentru fiecare organ de presă, pe bază de tabel nominal întocmit de clubul organizator și prezentat la ședința tehnică de dinaintea disputării jocului.

- Televiziuni naționale - maximum 2 persoane (în zonele permise), pe bază de tabel nominal întocmit de clubul organizator și prezentat la ședința tehnică de dinaintea disputării jocului 

- Reprezentanți F.R.H., pe bază de tabel nominal transmis clubului organizator și prezentat la ședința tehnică de dinaintea disputării jocului .

- Oficiali F.R.H./AJH/AMH (arbitri, observator, scorer, cronometror, live scorer, după caz, personal live streaming) – maximum 3 persoane. 


Comentarii

Redacţia

2020-03-11 15:46:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...