Sănătate

2020-02-22, 11:20:08

Explozia din blocul din Slatina. Femeia este la Terapie Intensivă. Medicii slătineni vor să o transfere

Doi slătineni, soț și soție, care locuiau în garsoniera de pe Aleea Mărului din Slatina au ajuns, noaptea trecută, la UPU Slatina. În timp ce starea bărbatului este bună, femeia este la Terapie Intensivă, având arsuri de căi aeriene superioare. Medicii încearcă să o transfere la un spital din Capitală.

Chirurgul plastician de la Spitalul Slatina, Robert Corâci, a precizat că femeia de 75 de ani are și fracturi deschide la antebrațe.

„Starea femeii este gravă, este intubată și are arsuri de căi aeriene superioare. Am luat legătura cu Centrul Operativ București ca să fie transferată, însă nu sunt locuri. Are arsuri la nivelul feței, nu este o suprafață mare, de doar patru la sută, însă pun probleme arsurile de căi aeriene superioare. Totodată, femeia are fracturi deschise la brațe, antebrațul stâng, care necesită intervenția chirurgicală”, a spus medicul Robert Corâci.
 

 

 

 

 

 

 


Comentarii

Redacţia

2020-02-22 11:20:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...