Cultură

2017-01-11, 13:56:23

Expoziţie de pictură Lucian şi Nicoleta Gribincea Liciu, la Galeria „Artis”

Joi, 12 ianuarie, cu începere de la ora 16.00, iubitorii de artă din municipiul Slatina şi nu numai sunt aşteptaţi la Galeria „Artis” a Muzeului Judeţean Olt, la vernisajul expoziţiei de pictură a artiştilor plastici, Lucian Liciu şi Nicoleta Gribincea Liciu intitulată „Points”.

Evenimentul de la Galeria „Artis” este organizat de  Uniunea Artiştilor Plastici din România şi Muzeul Judeţean Olt.

„Expoziţia desfăşurată sub genericul «Points» a artiştilor plastici Lucian şi Nicoleta Gribincea -Liciu este un demers artistic care radiografiază şi stigmatizează mizeria morală a societății contemporane. Două caractere artistice condamnă o lume ce cultivă ca să trăiască păcatul, zgomotul, impostura, sugerându-ne că nu trebuie să mai suportăm avalanşa ipocriziei, mediocrităţii şi a urii. Totul depinde de fiecare dintre noi, de insomniile şi gândurile noastre albe. Toate faptele şi reflecţiile noastre trebuie circumscrise spre folosul vieţii oamenilor”, a precizat Laurenţiu Guţică, directorul Muzeului Judeţean Olt.

 

Comentarii

Redacţia

2017-01-11 13:56:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro