Sport

2019-05-31, 14:59:12

Extrema dreaptă de la LPS Slatina, Adina Cace, în lotul de tineret al României, de la „Trofeul Carpaţi”

În aceste zile, la Brăila, se desfăşoară turneul internaţional „Trofeul Carpaţi”, la care participă, pe lângă selecţionata tricoloră pregătită de Tomas Ryde, Angola, Japonia, dar şi România B, mai exact lotul naţional de tineret. Din selecţionata formată din handbaliste de perspectivă face parte şi slătineanca Adina Cace, de la echipa de junioare I a LPS Slatina, pregătită de Victor Dăbuleanu.

Dacă Lorena Ostase evoluează pentru naţionala mare, pregătită de Tomas Ryde, o altă slătineancă face parte din lotul de tineret al României, care participă la „Trofeul Carpaţi”. Este vorba despre extrema dreaptă de la LPS Slatina, Adina Cace. Handbalista pregătită de Victor Dăbuleanu se numără printre cele 17 jucătoare din ţară convocate la această acţiune.

Adina Cace a fost desemnată, anul trecut, golghetera turneului final de junioare I. Evoluţiile acesteia au intrat în atenţia selecţionerilor loturilor naţionale, fiind astfel convocată la lotul de tineret pentru „Trofeul Carpaţi”.

Comentarii

Redacţia

2019-05-31 14:59:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...