Comunitate

2018-11-05, 13:41:22

Facturile Companiei de Apă Olt pot fi plătite printr-o nouă modalitate

Clienții Companiei de Apă Olt pot plăti facturile de apă și canalizare extrem de simplu şi rapid, prin intermediul terminalelor din magazinele cu siglă galbenă PayPoint.

Potrivit unui comunicat de presă remis de CAO, acest lucru este posibil datorită acordului de colaborare între PayPoint România, principalul operator de plăţi în numerar şi încărcare electronică prin puncte de retail, şi Compania de Apă Olt, principalul operator de apă și canalizare din județul Olt.

Serviciul se adresează clienților Companiei de Apă Olt din municipiile Slatina și Caracal și din orașele Balș, Corabia, Drăgănești-Olt, Scornicești, Piatra-Olt și Potcoava.

„Pentru a efectua o plată, clientul trebuie doar să se prezinte cu factura în cel mai apropiat magazin cu semnul galben PayPoint și să comunice vânzătorului tipul de plată pe care doreşte să o efectueze. După scanarea codului de bare de pe factură, vânzătorul va încasa banii în numerar şi îi va oferi un bon cu toate detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc). Clienții nu sunt condiţionați de achiziţionarea unor articole din magazine şi nu există comisioane pentru tranzacţionări, serviciul fiind gratuit. Cele mai apropiate magazine partenere PayPoint pot fi identificate pe site-ul companiei, la adresa www.paypoint.com/romania, secțiunea «Localizare comerciant»”, se arată în comunicatul de presă citat. 


Comentarii

Redacţia

2018-11-05 13:41:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...