Comunitate

2020-03-20, 21:13:11

FAKE NEWS: Să vă închideţi geamurile, se stropeşte cu ceva de sus, la ora 23.00

O informaţie falsă potrivit căreia elicoptere militare ar urma să pulverizeze deasupra Slatinei substanţe dezinfectante a fost distribuit, vineri seara, pe WhatsApp şi alte reţele de socializare.

Reprezentanţii Primăriei Slatina au precizat că este vorba despre o informaţie falsă, în totalitate, făcând apel de a nu lua în considerare astfel de ştiri.

„Vă semnalăm o informație falsă, distribuită pe rețeaua WhatsApp: Un avertisment cu privire la o așa-zisă misiune a Forțelor Aeriene Române, prin care elicoptere militare ar urma să pulverizeze deasupra Municipiului Slatina substanțe dezinfectante. Autorul acestei dezinformări cere populației să nu deschidă ușile și ferestrele începând cu ora 23:00. Această informație este în totalitate falsă! Acum, mai mult ca oricând, venim către dumneavoastră cu îndemnul de a lua în considerare mesajele de interes public, doar din surse oficiale, precum comunicatele de presa ale instituțiilor publice”, se arată într-un mesaj remis de Primăria Slatina.

Reprezentanţii fac apel la rațiune, calm și responsabilitate.

„Vă asigurăm ca vom da dovadă de aceeași transparență ca și până acum, cu privirile la măsurile pe care le vom lua pentru locuitorii orașului nostru!”, mai spune municipalitatea.


Comentarii

Redacţia

2020-03-20 21:13:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...