FC OLT Slatina

2014-06-05, 17:09:37

Falub: „A lipsit motivaţia”

ASA Târgu Mureş ar putea pierde statutul de lider, după eşecul cu FC Olt Slatina, însă tehnicianul grupării ardelene, Adrian Falub, spune că nu are importanţă locul după care se obţine promovarea.

Fiind promovaţi matematic, antrenorul grupării Târgu Mureş este convins că jucătorii nu au mai avut aceeaşi motivaţie în jocul cu divizionara secundă slătineană.

 

„Pentru noi campionatul s-a terminat după meciul cu Bistriţa, am promovat, nu mai contează de pe ce loc. Oricum, mulţi jucători au plecat în vacanţă, marea noastră performanţă rămâne promovarea. Am dat şansă mai multor tineri, unor jucători care au evoluat mai puţin şi asta este. A lipsit motivaţia, poate că asta este valoarea unora dintre ei, era un meci mai mult de vacanţă, care a încheiat un campionat greu, pe care eu cred că noi l-am dominat. Nu ştiu încă pe cine vom miza în Liga I, mâine (nr.red. azi) o să am o discuţie cu cei din conducerea clubului şi vom vedea ce va fi în continuare. Am avut discuţii de a rămâne, să vedem dacă se vor concretize sau nu”, a declarat antrenorul celor de la ASA Târgu Mureş, Adrian Falub, după eşecul cu FC Olt Slatina.

Comentarii

Redacţia

2014-06-05 17:09:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...