Politică

2021-09-09, 14:21:47

Fănel Bădici, demis din funcţia de subprefect de Olt

Subprefectul de Olt, Fănel Bădici, se numără printre reprezentanţii USR PLUS din teritoriu care au fost demişi din funcţie de premierul Florin Cîţu, în şedinţa de joi a Guvernului.

Fănel Bădici fusese numit în funcţie, la începutul lunii martie, când l-a înlocuit pe Nicolae Hristescu, care era susţinut de partidul ALDE.

El avea în subordine Serviciul Public Comunitar de Paşapoarte Olt. Totodată, acesta gestiona şi urmărea măsurile dispuse de către prefect în calitate de preşedinte al Comitetului judeţean pentru situaţii de urgenţă, precum şi a hotărârilor luate în cadrul CJSU. În atribuţiile lui Bădici mai intrau şi verificarea documentaţiei şi eliberearea apostilei.

Florin Cîţu a eliberat, joi, din funcţie 42 de prefecţi şi subprefecţi. Mai exact este vorba despre 14 prefecţi şi 28 subprefecţi. El a precizat, la finalul şedinţei de Guvern că atribuţiile acestora vor fi delegate celor care rămân în instituţie.


Comentarii

Redacţia

2021-09-09 14:21:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...