Naţional

2019-11-09, 12:23:38

Fără carnet de doi ani, prins la volan. Când l-au văzut polițiștii, a schimbat locul cu soția

Un bărbat care a rămas fără carnet de doi ani, după ce a fost implicat într-un accident mortal și a fugit de la locul acestuia, a fost văzut conducând o mașină. Bărbatul și-a pus soția la volan când a văzut Poliția.

Potrivit Poliției Brașov, un bărbat care conducea un autoturism a fost observat circulând cu o viteză mai mare decât limita admisă. Când i-au făcut semn să oprească, șoferul a oprit autoturismul la zece metri de polițiști și a trecut pe locul din dreapta față, iar soția sa a trecut la volan.

Când i-au fost verificate actele, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu are permis de conducere, întrucât i-a fost anulat în anul 2017 din cauza infracțiunilor de „ucidere din culpă” și „părăsirea locului accidentului de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a rezultat uciderea sau vătămarea integrităţii corporale ori a sănătăţii uneia sau mai multor persoane”.

De asemenea, s-a constatat faptul că bărbatul este cercetat în cadrul unui alt dosar penal pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă petrecută în luna martie 2019.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Sursa: digi24.ro

Comentarii

Redacţia

2019-11-09 12:23:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...