Administraţie

2019-03-19, 14:31:28

Fără comerţ stradal în centrul Slatinei. Zonele în care pot fi autorizate tonetele

Comerţul stradal nu va mai fi posibil în centrul Slatinei, în zona Esplanadei, potrivit unui proiect de hotărâre ce urmează a fi aprobat de aleşii locali.

Conform proiectului, comerțul stradal cu alimente, produse de patiserie, înghețată și produse fast-food se va desfășura pe strada Crișan, în zona Policlinicii Stomatologice, pe Aleea Macului, lângă Piața Zahana și pe strada Toamnei, lângă blocul FA 22.

Proiectul de hotărâre mai stabilește și zonele în care este autorizat comerțul cu flori, cu presă și tipărituri, cu îmbrăcăminte și încălțăminte în Slatina.

În centrul Slatinei, zona de lângă statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din Slatina a fost refăcută total, acesta fiind un prim pas din proiectul municipalităţii de refacere a Esplanadei. Lucrările sunt efectuate de firma Dezvoltare Urbană Slatina, care administrează spaţiile verzi din municipiu.

Noul concept al zonei urbane presupune pavaje, iluminat public inteligent, mobilier urban, dar şi o zonă verde generoasă.

Comentarii

Redacţia

2019-03-19 14:31:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...