Comentariul Gazetei

2019-06-19, 15:53:17

Felicitări pentru că aţi votat USR!

Dragii mei care aţi votat şi susţinut USR, la europarlamentare şi mai înainte, voi aţi fost mulţumiţi de cum s-au comportat aleşii voştri la votarea moţiunii de cenzură? Deci cum? Oamenii ăştia care ar trebui să ne salveze de răii de la PSD nici măcar n-au stat să voteze moţiunea iniţiată chiar de ei. Mă gândesc aici la domnul ministru Cristian Ghinea, care şi-a dat demisia înaintea votului, pentru a merge la „barosăneala”din Parlamentul European, trimis acolo ghici de cine? Tot de votul vostru.

Adevărul este că USR este o mare dezamăgire, mai ales de când partidul i-a fost luat cu forţa lui Nicuşor Dan de către nişte forţe pe care nu ştiu cum să le cataloghez. Un grup eterogen de oameni, care nu ştie unul de intenţia celuilalt, ar trebui să salveze ţara. Mi-e greu să cred acest lucru, iar în ultimele zile se vede din ce în ce mai clar că este vorba tot despre nişte politicieni mânaţi de interese personale şi de câştiguri materiale.

Dacă vouă, cei care i-aţi votat, vă convine, felicitări pentru că aţi votat USR!

Comentarii

Redacţia

2019-06-19 15:53:17

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...