Naţional

2019-05-13, 14:00:39

Femeia care şi-a sugrumat bebeluşul de opt luni a fost reţinută, fiind acuzată de omor

Femeia din Galaţi care şi-a sugrumat bebeluşul de 8 luni, acesta decedând la spital, a fost reţinută pentru 24 de ore, sub acuzaţia de omor.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Galaţi, femeia de 35 de ani a fost reţinută, duminică seară, pentru 24 de ore şi este acuzată de omor.

Anchetatorii vor stabili, luni, dacă ea va fi supusă unei expertize neuropsihiatrice şi dacă va fi prezentată instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Sâmbătă, în timp ce soţul şi celălalt copil erau plecaţi la plimbare, femeia de 35 de ani şi-a sugrumat copilul de 8 luni după care a încercat să-şi ia viaţa, tăindu-şi venele.

Cei doi au fost găsiţi ulterior de soţul femeii care a anunţat Poliţia şi Salvarea. Atât mama cât şi bebeluşul au fost duşi la spital. Copilul a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Femeia care şi-a sugrumat bebeluşul de 8 luni era în depresie şi se afla sub tratament de specialitate.

Sursa: news.ro


Comentarii

Redacţia

2019-05-13 14:00:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...