Eveniment

2021-10-19, 12:37:08

Femeia de 57 de ani, care a suferit arsuri în incendiul de la Poboru, a fost transferată la Spitalul de Urgenţă Floreasca

Femeia în vârstă de 57 de ani, aflată în stare gravă, în urma arsurilor suferite în incendiul de la Poboru, a fost transferată, luni după-amiază, cu un elicopter SMURD, la Spitalul de Urgenţă Floreasca, în Secţia de Mari Arşi. Potrivit medicilor slătineni, femeia a ajuns la spitalul din Capitală cu aceleaşi constante cu care a plecat de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

Femeia care a suferit arsuri alea căilor respiratorii, fiind intubată la scurt timp de la sosirea în UPU Slatina, în urma incendiului produs duminică dimineaţa într-o locuinţă din Poboru, a fost transferată luni după-amiază cu un elicopter SMURD la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti.

„Femeia de 57 de ani a fost transferată la Floreasca ieri după-amiază (n.red. luni). A fost preluată cu elicopterul SMURD. A ajuns cu aceleaşi constante cu care a plecat de la noi”, a declarat chirurgul Florin Popa, şeful Compartimentului de Chirurgie Plastică.

Bătrânul, în vârstă de 87 de ani, rănit în incendiul care a izbucnit în urma folosirii unor substanţe inflamabile pentru aprinderea focului în sobă, a decedat luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina. Cealaltă bătrână, în vârstă de aproximativ 80 de ani, are arsuri pe aproximativ 15% din suprafaţa corpului. Medicii slătineni vor încerca să o detubeze în zilele următoare. 


Comentarii

Redacţia

2021-10-19 12:37:08

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...