Eveniment

2020-01-14, 14:50:29

Femeia însărcinată care şi-a ucis concubinul, la Vulpeni, contestă arestul preventiv

Nicoleta Găsăluţă, tânăra în vârstă de 29 de ani care, pe 7 ianuarie, şi-a ucis concubinul cu două lovituri de cuţit în zona gâtului, contestă arestul preventiv.

Contestaţia femeii va fi judecată, miercuri, de Curtea de Apel Craiova.

Potrivit procurorilor, femeia în vârstă de 29 de ani i-a aplicat bărbatului de 33 de ani două lovituri cu un cuţit de bucătărie, în zona claviculară stângă.

„În fapt, s-a reţinut că inculpata G.N., în dimineaţa zilei de 7 ianuarie 2020, în jurul orelor 11:00 – 11:30, pe fondul unor discuţii contradictorii cu concubinul său C.C.E., în vârstă de 33 de ani, i-a aplicat acestuia două lovituri cu un cuţit de bucătărie, lovituri în urma cărora victima a decedat.  Din concluziile preliminare întocmite de  către S.J.M.L Olt rezultă că victima a prezentat două leziuni traumatice, respectiv o plagă înjunghiată în regiunea supraclaviculară stângă şi o plagă înjunghiată în zona claviculară stângă, ce s-au putut produce la data de 7 ianuarie 2020 prin lovire cu un obiect tăietor – înţepător (posibil cuţit), în condiţiile unei heteroagresiuni”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul Olt.

Femeia este însărcinată şi mai are un copil dintr-o căsătătorie anterioară.

Comentarii

Redacţia

2020-01-14 14:50:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...