Agricultură

2018-12-05, 10:30:26

Fermierii olteni care cresc animale pot depune cereri pentru ajutorul de stat pe 2019

Până pe 17 decembrie, fermierii olteni pot depune la APIA Olt cererile de ajutor de stat în sectorul creşterii animalelor pentru anul 2019.

Cererea iniţială pentru efectuarea serviciilor de întocmire şi menţinere a registrului genealogic al rasei, completată de către solicitanţii prestatori din judeţ trebuie să fie însoţită de următoarele documente: dovada că solicitantul este persoană juridică, acreditarea solicitantului pentru întocmirea şi menţinerea registrului genealogic al rasei pentru care solicită ajutorul de stat, lista microîntreprinderilor şi întreprinderilor mici şi mijlocii beneficiare ale serviciilor de întocmire şi menţinere a registrului genealogic al rasei, dar şi copia contractului între deţinătorul registrului genealogic şi prestatorul serviciului de determinare a calităţii genetice a raselor de animale.

Termenul limită pentru depunerea acestor cereri este 17 decembrie.

În acest an, au solicitat acest sprijin aproximativ 1.100 de fermieri olteni.

Comentarii

Redacţia

2018-12-05 10:30:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...