Agricultură

2017-04-05, 17:02:02

Fermierii olteni îşi pot depune cererile pentru subvenţia la motorină pentru primul trimestru

Până la finalul acestei luni, fermierii din judeţ îşi pot depune la APIA Olt cererile pentru a primi subvenţia pe motorina consumată la lucrările derulate în agricultură de la începutul acestui an şi până la final de martie.

Reprezentanţii APIA Olt au început să primească cereri din partea fermierilor care doresc să primească subvenţia pentru motorina utilizată în agricultură în prima parte a acestui an. Practic, este acordată subvenţia pentru facturile emise în perioada 1 ianuarie-31 martie.

Suma alocată pentru plata ajutorului de stat în anul 2017 este de 349.425.000 lei şi se asigură de la bugetul de stat, în limita prevederilor bugetare aprobate Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pe anul în curs.

Comentarii

Redacţia

2017-04-05 17:02:02

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro