Agricultură

2019-08-11, 10:42:43

Fermierii olteni îşi vor primi subvenţiile la timp. Diminuarea bugetului Ministerului Agriculturii nu va afecta plăţile

Autorităţile au dat asigurări că diminuarea bugetului Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pe acest an, cu suma de peste 310 milioane de lei, nu va afecta plata subvenţiilor.

Autorităţile au vrut să-i asigure pe fermieri că această scădere nu va influnţa acordarea suvenţiilor ce sunt aşteptate cu mare interes de agricultori.

„Propunerea de diminuare a bugetului Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale pe anul 2019 cu suma de 310,4 mil lei, cuprinsă în proiectul de OG privind rectificarea bugetului de stat pe anul 2019, reprezintă în fapt o realizare a indicatorilor financiari aprobaţi, precum şi reducerea sumelor ce au fost reţinute în conformitate cu prevederile art. 21 alineatul 5 al Legii 500/2002 privind finanţele publice. Sumele reţinute care fac obiectul diminuării din bugetul MADR nu afectează nicio categorie de cheltuieli, sumele corespunzãtoare formelor de sprijin financiar acordate producãtorilor agricoli din fonduri externe nerambursabile şi de la bugetul de stat nefiind influenţate de modificãrile propuse în proiectul de act normativ privind rectificarea bugetului de stat”
, se arată într-un comunicat al Ministerului Agriculturii.Comentarii

Redacţia

2019-08-11 10:42:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...