Naţional

2019-08-25, 12:57:23

Fifor, despre soţii Mirea: ”Nu vor fi uitați și dacă se va dovedi că au greșit”

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, i-a avertizat pe soții Mirea, șefii din Poliția Caracal care s-au pensionat, că nu vor fi uitați și dacă se va dovedi că au greșit, vor plăti.

Mihai Fifor - ministrul de Interne a dat un avertisment pentru cei doi soți de la Poliția din Caracal, care s-au pensionat după ce a început ancheta în cazul Alexandra.

”Oamenii aceștia, pe care nu-i absolv de nicio vină, dacă au greșit vor plăti. Oamenii aceștia s-au pensionat, nu poate MAI să interzică pensionarea unui cadru, dar dacă au greșit, atunci vor plăti.

Detaliile despre soții Mirea nu le pot comenta pentru că sunt parte din acheta DIICOT, dar indolența, nepăsarea și lipsa de responsabilitate trebuie și vor fi sancționate.”, a declarat Mihai Fifor.

sursa: realitatea.net

Comentarii

Redacţia

2019-08-25 12:57:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...