Special

2018-11-07, 11:29:15

Fii tu câştigătorul tricoului purtat de internaţionalul român, Nicuşor Bancu, în meciul cu Finlanda!

Gazeta Nouă îţi oferă şansa de a câştiga tricoul jucătorului de bandă stânga al selecţionatei tricolore, Nicuşor Bancu, purtat în meciul cu Finlanda, disputat pe 5 iunie 2018, pe Stadionul „Ilie Oană”, din Ploieşti, încheiat cu victoria tricolorilor, scor 2-0. Intră în concurs şi fii tu câştigătorul tricoului ce poartă semnătura fotbalistului echipei naţionale a României!

Ia startul concursului lansat de Gazeta Nouă şi poţi intra în posesia tricoului de joc oficial al internaţionalului român Nicuşor Bancu. Tot ceea ce trebuie să faci este să dai like paginii de Facebook Gazeta Nouă Online, să distribui public postarea concursului şi să etichetezi, într-un comentariu, cinci prieteni care vor afla astfel despre şansa de a câştiga tricoul cu autograful lui Nicuşor Bancu.

Jucător format la FC Olt Slatina, Nicuşor Bancu a fost transferat în Liga I, în 2014, de clubul CSU Craiova. Ascensiunea acestuia a fost fulminantă, mijlocaşul de bandă fiind cel de-al doilea căpitan de echipă al formaţiei din Bănie. Selecţionat la naţională de Cosmin Contra, Nicuşor Bancu este în momentul de faţă soluţia în defensiva echipei naţionale.

Nicuşor Bancu este născut pe 18 septembrie 1992. Acesta are peste 50 de meciuri în Liga a II-a, iar la nivelul Ligii I peste 130 de jocuri. Fotbalistul de bandă stânga de 26 de ani va susţine următorul meci în tricoul naţionalei pe 17 noiembrie, în Liga Naţiunilor, cu Lituania.

Regulamentul concursului lansat de Gazeta Nouă: te poţi înscrie o singură dată, toate cele 5 tag-uri trebuie să fie valabile, sunt nule numele scrise simplu, fără notificare pentru persoana respectivă, persoanele menționate în comentariu se pot înscrie în concurs, dacă doresc.

Cei care nu îndeplinesc toate condiţiile concursului nu vor participa la tragerea la sorţi, care va avea loc pe 6 Decembrie 2018, de Moş Nicolae, şi va fi transmisă live pe pagina Gazeta Nouă Online. Orice înscriere ulterioară nu va fi luată în calcul.Comentarii

Redacţia

2018-11-07 11:29:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...