Actualitate

2019-05-07, 15:55:57

Fiscul oltean, întâlnire cu oamenii de afaceri din judeţ. Sunt abordate trei teme

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt va organiza joi, 26 mai, o întâlnire cu oamenii de afaceri din judeţ. Aceştia vor primi clarificări pentru aplicarea unitară a noutăţilor legislative fiscale.

Fiscul oltean va organiza, la sediul instituţiei din municipiul Slatina, o întâlnire cu contribuabilii şi oamenii de afaceri din judeţ pentru a oferi clarificări şi îndrumări privind următoarele teme: procedura de înregistrare a contractelor de locaţiune, Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice, categoriile de persoane care au obligaţia depunerii declaraţiei unice, modalitatea de completare, modalităţi de depunere electronică a declaraţiei unice.

Totodată, se va discuta despre serviciile electronice oferite de ANAF, Serviciul Spaţiul Privat Virtual şi Serviciul de depunere on-line: avantajele utilizării serviciilor electronice, modalitatea de accesare şi utilizare a serviciilor electronice.

Contribuabilii interesaţi să participe la întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând următorul link: https://www.anaf.ro/asistpublic/, selectând Categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, Subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

Întâlnirea este programată pentru 26 mai, la sediul AJFP Olt din Slatina, strada Arcului, nr. 2A, sala de şedinţe, etaj 1, începând cu ora 11.00.

Comentarii

Redacţia

2019-05-07 15:55:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...