Comunitate

2019-05-07, 14:35:11

Fiscul oltean pune la dispoziţie calculatoare pentru contribuabili, ca să-şi poată depune Declaraţia unică

Fiscul oltean pune la dispoziţia contribuabililor din judeţ calculatoare pentru a facilita îndeplinirea obligaţiilor fiscale. Practic, prin intermediul acestor calculatoare, oltenii îşi pot depune Declaraţia unică privind impozitul pe venit.

Ministerul Finanţelor Publice, prin Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, va pune la dispoziţia contribuabililor calculatoare pentru a putea fi depusă online Declaraţia unică.

„Contribuabilii care nu dețin un calculator personal sau nu dispun de o conexiune la Internet pot utiliza calculatoarele destinate auto-servirii din cadrul unităților fiscale, pentru a-și crea cont în Spațiul Privat Virtual (SPV) și pentru a beneficia și de alte servicii electronice puse la dispoziție de ANAF. La cerere, contribuabilii vor fi îndrumați direct de către inspectorii fiscali în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale”, se arată într-un comunicat al ANAF.

„Declarația unică privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice” poate fi transmisă ANAF și prin intermediul serviciului „Depunere declarații”, disponibil pe portalul www.e-guvernare.ro, pe baza unui certificat digital calificat, până la 31 iulie 2019.
 

Comentarii

Redacţia

2019-05-07 14:35:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...