Învăţământ

2020-07-02, 14:43:13

Fişele-tip de autoevaluare a directorilor de şcoli, copiate de ISJ Olt de la ISJ Alba. Inspector: „Cine ştie ce or fi făcut”

Reprezentanţii ISJ Olt au copiat de la ISJ Alba fişele-tip de autoevaluare a activităţii manageriale a directorilor unităţilor de învăţământ din judeţ.

Fişele poartă antetul Ministerului Educaţiei Naţionale şi Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Olt, dar în conţinut există doar referiri la ISJ Alba. Mai mult, în antet apar numele inspectorului şcolar general Daniela Ţîrcomnicu şi al inspectorului şcolar pentru management instituţional, Mihaela Mioara Pirnă.

Contactată telefonic pentru lămuriri cu privire la acest subiect, inspectorul şcolar general Daniela Ţîrcomnicu a declarat că va face verificări şi va reveni cu un apel.

„Nu ştiu, lăsa-ţi-mă să verific. Verific imediat. Cine ştie ce or fi făcut”, a declarat şefa ISJ Olt.

După mai multe zeci de minute, am contactat-o din nou pe Daniela Ţîrcomnicu. Aceasta nu reuşise să afle ce s-a întâmplat.

„Am pus-o pe colega mea, care a şi postat, să verifice acolo”, a declarat ea.

Faptul că referirile la ISJ Alba apar în toate documentele denotă faptul că unul dintre funcţionarii inspectoratului din Olt, însărcinat cu punerea la dispoziţia directorilor a unor fişe tip, le-a copiat de site-ul altui inspectorat.
Comentarii

Redacţia

2020-07-02 14:43:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...