Agricultură

2019-10-09, 13:17:43

Florin Barbu, director ANIF: „Am demonstrat că se poate și vom continua până vom ajunge la două milioane de hectare irigate”

Directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Îmbunătăţiri Funciare (ANIF), slătineanul Florin Barbu, spune că instituţia pe care o conduce are ca obiectiv ca două milioane de hectare de teren agricol din toată ţara să fie irigate.

Barbu spune că, acum cinci ani, când s-a început refacerea sistemului de irigaţii, nimeni nu a crezut că este posibil.

„Acum cinci ani, am pornit pe un drum și mi-am luat un angajament față de fermierii din județul meu și din România. Să refac sistemul de irigații! Am auzit cu toții expresia «în 30 de ani s-a ales praful de irigațiile din țara asta». Ei bine, în numai cinci ani «am pus pe picioare» sistemul de irigații al României. Apa curge pe canalele din județele agricole ale țării și se iriga peste un milion de hectare. Am demonstrat că se poate și vom continua până vom ajunge la două milioane de hectare irigate. Este angajamentul meu față de toți românii pentru care lucrez, în fiecare zi, la ANIF”, a declarat Florin Barbu.

Comentarii

Redacţia

2019-10-09 13:17:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...