Eveniment

2020-10-22, 16:14:43

Focar nou de COVID-19, în judeţul Olt. Cinci beneficiari ai Centrului Medico-Social Corabia, testaţi pozitiv

Cinci persoane internate la Centrul Medico-Social Corabia au fost confirmate cu noul coronavirus, potrivit datelor remise de DSP Olt.

Joi, la nivelul judeţului Olt au fost raportate 71 de cazuri noi de COVID-19. Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, dintre aceste infectări noi, cinci sunt beneficiari ai Centrului Medico-Social Corabia, doi salariaţi de la Căminul de Bătrâni Slatina, doi salariaţi de la Spitalul Slatina, patru de la Spitalul Balş şi şase elevi.

La nivelul judeţului Olt s-a ajuns la 2.929 de cazuri de coronavirus confirmate de la debutul pandemiei, iar 95 de pacienţi din judeţul Olt au decedat.

1.113 persoane au fost declarat vindecate, iar în spital mai sunt internate 151 persoane. La ATI sunt internate 23 de persoane.

Comentarii

Redacţia

2020-10-22 16:14:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...