Învăţământ

2021-02-06, 09:30:20

Formularul pe care trebuie să-l semneze părinții pentru testarea COVID a elevilor la școală

A fost publicat formularul de consimțământ pe care părinții elevilor care revin, de luni, la școală trebuie să îl completeze pentru ca elevii să poată fi testați pentru COVID-19, dacă prezintă simptome ale bolii.

Documentul poate fi găsit pe site-ul Ministerului Sănătății, dar și pe conturile instituției de pe rețelele sociale, relatează digi24.ro.

Ministerul recomandă părinților care sunt de acord cu testarea rapidă să aducă din prima zi de școală formularul de consimțământ tipărit și semnat, pentru ca elevii să poată fi testați imediat atunci când este nevoie.

Una dintre regulile pentru reluarea cursurilor față în față în pandemie este ca, atunci când un elev face febră sau are alte simptome specifice ale infectării cu SARS-COV2 la cursuri, să fie izolat, iar dacă există acordul scris al părinților sau al elevului major, să fie testat la cabinetul medical cu un test rapid antigen.

Descarcă AICI formularul de consimțământ pentru testarea elevilor

Comentarii

Redacţia

2021-02-06 09:30:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...