Politică

2017-04-04, 16:34:58

Fostul ministru al Justiţiei, Florin Iordache, reales vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor

Deputatul PSD Florin Iordache a fost votat, marţi, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, social-democratul revenind în funcţia pe care a ocupat-o înainte de a prelua portofoliul Ministerului Justiţiei.

Deputatul PSD Florin a fost votat în funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor cu 211 voturi „pentru” şi 77 „împotrivă”, potrivit mediafax.ro.

Funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor a fost ocupată de deputatul PSD Rovana Plumb, după ce Florin Iordache şi-a dat demisia din Biroul Permanent pentru a prelua portofoliul Ministerului Justiţiei.

Florin Iordache şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Justiţiei, în data de 9 februarie, în contextul protestelor generate de adoptarea OUG 13 privind Codul Penal şi Codul de procedură penală.

Funcţia de vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor a devenit din nou vacantă după ce Rovana Plumb a fost numită la conducerea Ministerului Fondurilor Europene, în acest context PSD a decis să îl susţină încă o dată pe Florin Iordache pentru acest post.

Comentarii

Redacţia

2017-04-04 16:34:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro