Politică

2020-03-04, 18:34:34

Fostul șef al IPJ Olt, Ion Voicu, candidat al PNL la Consiliul Județean

Fostul inspector șef al IPJ Olt, Ion Voicu, a fost desemnat drept candidat al Partidului Național Liberal la funcția de președinte al Consiliul Județean Olt, potrivit unor surse.

Candidatura fostului polițist a fost validată în ședința Biroului Politic Județean al PNL Olt, desfășurată miercuri seara.

În aceeași întâlnire, liberalii au oficializat înlocuirea candidatului la Primăria municipiului Slatina. Liviu Voiculescu i-a luat locul lui Mario de Mezzo.

Ion Voicu a intrat în politică în anul 2019, înscriindu-se în PNL şi preluând conducerea organizaţiei judeţene de seniori. El a ieşit la pensie în anul 2012, când se afla la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, în urma scandalului sexual generat de fosta poliţistă Melania Renghea.

Comentarii

Redacţia

2020-03-04 18:34:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...