Sport

2019-07-10, 14:00:20

Fotbaliştii grupării CSM Slatina au efectuat vizita medicală

Componenţii echipei CSM Slatina au trecut pe la medic. După reunire, jucătorii nou-promovatei în Liga a III-a au avut programată vizita medicală, pe care au trecut-o fără probleme. Testele medicale au fost efectuate inclusiv de jucătorii nou-veniţi, astfel încât în cel mai scurt timp lotul să fie definitivat.

Fotbaliştii grupării slătinene au efectuat, marţi şi miercuri, vizita medicală la o clinică privată din oraş. Nu au fost întâmpinate probleme de sănătate, astfel că toţi cei care au trecut pragul cabinetului de medicină sportivă au fost declaraţi apţi de joc.

CSM Slatina se pregăteşte intens în această perioadă pentru startul sezonului Ligii a III-a, care va începe pe data de 24 august. Până atunci, gruparea slătineană va susţine o serie de meciuri amicale, cel mai important joc de pregătire fiind cu Rapid Bucureşti, pe 27 iulie, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”.

Comentarii

Redacţia

2019-07-10 14:00:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...