Sport

2019-12-04, 15:44:32

Fotbaliştii grupării CSM Slatina se vor reuni pe 15 ianuarie

Echipa de fotbal CSM Slatina va intra într-o binemeritată vacanţă la sfârşitul acestei săptămâni, urmând ca pregătirile în vederea abordării returului se înceapă pe data de 15 ianuarie. Nou-promovată, gruparea slătineană a încheiat turul cu succes, aflându-se acolo sus, la egalitate cu Progresul Spartac, care are un golaveraj mai bun.

Lotul grupării slătinene va relua pregătirile în vederea abordării stagiunii de primăvară pe data de 15 ianuarie. După o scurtă perioadă de pregătire pe plan local, gruparea aflată sub comanda lui Mihai Ianovschi se va deplasa într-un cantonament momtan pentru stagiul pregătirii centralizate. De asemenea, până la startul meciurilor oficiale, gruparea slătineană va susţine o serie de meciuri amicale, în compania unor echipe cel puţin de acelaşi nivel.

CSM Slatina a încheiat turul cu o linie de clasament identică cu echipa de pe primul loc, Progresul Spartac, care este avantajată de golaveraj. Prin urmare, returul se anunţă la fel de disputat. 


Comentarii

Redacţia

2019-12-04 15:44:32

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...