Sport

2019-07-11, 12:55:25

Fotbaliştii grupării slătinene au fost testaţi fizic

Jucătorii grupării CSM Slatina au avut, în această dimineaţă, cel mai dificil antrenament de la startul pregătirilor pentru Liga a III-a. După un program computerizat bine pus la punct, fotbaliştii slătineni au susţinut un test fizic extrem de dur. Staff-ul tehnic a evaluat nivelul individual de pregătire, în vederea stabilirii programului fizic pe care trebuie să-l urmeze.

Componenţii grupării CSM Slatina au susţinut, joi dimineaţă, teste fizice după un program computerizat, făcându-se astfel o evaluare a nivelului de pregătire.

Potrivit spuselor directorului tehnic, Mihai Ianovschi, în funcţie de rezultate va fi stabilit programul de pregătire pe grupe, astfel încât toţi să ajungă în cea mai bună formă până la startul Ligii a III-a.

„Testul ne arată nivelul individual de pregătire fizică de la momentul actual. După ce terminăm evaluarea fiecăruia, stabilim grupe de alergare în funcţie de parametrii pe care i-au avut la testare. După o perioadă, vom face o reevaluare, să vedem progresul pe care l-au făcut”, a declarat directorul tehnic al echipei CSM Slatina, Mihai Ianovschi.


Comentarii

Redacţia

2019-07-11 12:55:25

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...