Sport

2019-07-22, 15:22:21

Fotbaliştii slătineni au dat startul cantonamentului pe plan local. Zece zile de pregătire intensă

Echipa de fotbal CSM Slatina va susţine stagiul pregătirii centralizate pe plan local. Gruparea slătineană pregătită de Mihai Ianovschi va avea un program de pregătire cu două antrenamente pe zi. Prima sedinţă de pregătire a zilei va fi tehnico-tactică, în timp ce antrenamentul de după-amiază va avea caracter fizic. Toată această perioadă de zece zile va fi susţinută de medicamentaţie şi regim alimentar adecvate.

Jucătorii grupării CSM Slatina au intrat, la începutul acestei săptămâni, într-un cantonament, care se va desfăşura pe plan local. Astfel, timp de zece zile, până pe 31 iulie, componenţii grupării slătinene vor avea un program de pregătire cu două antrenamente pe zi. Primul va fi tehnico-tactic, în timp ce al doilea va fi bazat pe acumulări.

CSM Slatina va susţine, în acest timp, un singur joc de pregătire, cel cu Rapid Bucureşti, programat sâmbătă, 27 iulie, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”. De asemenea, pe 31 iulie, atunci când se va încheia pregătirea centralizată desfăşurată pe plan local, slătinenii vor susţine meciul din Cupa României, disputat în compania echipei ACS Vediţa Coloneşti.

Comentarii

Redacţia

2019-07-22 15:22:21

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...