Sport

2019-02-08, 12:45:14

Fotbaliştii slătineni au încheiat cu brio cantonamentul montan. După două zile libere, CSM Slatina reia pregătirea pe plan local

Echipa de fotbal CSM Slatina a încheiat fără probleme stagiul pregătirii centralizate de la Cheile Grădiştei. Infirmeria grupării slătinene este goală, deşi antrenorul Bobi Verdeş nu i-a menajat deloc pe jucători în cele zece zile de pregătire montană, desfăşurată la o altitudine de 1.300 de metri. Fotbaliştii slătineni vor avea liber în weekend, urmând ca de luni să reia pregătirea pe plan local, obiectivul clar fiind promovarea în Liga a III-a.

Jucătorii grupării slătinene au încheiat cu brio cea mai grea perioadă de pregătire, cantonamentul montan. Timp de zece zile, fotbaliştii aflaţi sub comanda lui Bobi Verdeş, Mircea Voicu şi Vasile Sin au tras din greu la antrenamente, astfel încât la ora meciurilor oficiale să fie în cea mai bună formă.

Chiar dacă antrenamentele n-au fost deloc uşoare, jucătorii grupării slătinene au fost feriţi de accidentări, tot lotul fiind astfel valid. Slătinenii vor primi două zile libere, urmând ca luni, de la ora 11.00, să reia pregătirea pe plan local.

CSM Slatina va susţine primul meci amical miercuri, 13 februarie, cu începere de la ora 15.00, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”. Unirea Bascov, formaţie ce activează în Liga a III-a, este adversara grupării slătinene în primul meci de verificare din acest an.

Comentarii

Redacţia

2019-02-08 12:45:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...