Comunitate

2020-05-06, 11:46:33

FOTO. A început a cincea serie a acţiunilor de dezinfecţie şi spălare a domeniului public din Slatina

Municipalitatea slătineană a început, marţi seara, cea de-a cincea serie a acțiunilor ample de spălare și dezinfecție a domeniului public de pe raza întregului oraș.

Echipele coordonate de Primăria municipiului Slatina au acţionat din nou, în zonele de blocuri, dar și în cartierele de case.

„În vederea diminuării riscului de contagiune cu noul coronavirus SARS COV2 desfășurăm aceste activități în cartierele dumneavoastră atât pe suprafața carosabilă cât și pe suprafețe precum: trotuarele, aleile de acces, parcările, mobilierul stradal, platformele de gunoi, intrările în blocuri, stațiile mijloacelor de transport în comun”, se arată într-un comunicat remis de Primăria Slatina.

De la decretarea stării de urgență, Primăria Slatina a igienizat în permanență interiorul scărilor de bloc, a spălat și dezinfectat străzile, dar și parcurile și locurile de joacă.

Totodată, municipalitatea distribuie săptămânal măşti şi mănuşi de protecţie.

Comentarii

Redacţia

2020-05-06 11:46:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...