Administraţie

2020-04-01, 15:24:13

FOTO. A început montarea dispozitivelor de dezinfecţie în scările de bloc din Slatina

Montarea dispozitivelor de dezinfecţie a început, miercuri, în scările de bloc din Slatina, autorităţile asigurând că, în cel mai scurt timp, vor ajunge în toate cele 1.400 locaţii.

Primarul Emil Moţ a fost prezent la montarea primelor dispozitive subliniid dificultăţile cu care municipalitatea s-a confruntat pentru a procura aceste aparate şi substanţele de dezinfecţie.

„Deși impedimentele au fost nenumărate, așa cum v-am promis, vă anunț că astăzi am început montarea dispozitivelor cu soluții dezinfectante la intrările blocurilor de locuințe și vă asigur că în cel mai scurt timp posibil vom acoperi cele peste 1400 de scări de bloc de pe raza orașului nostru”, a declarat Moţ.

Primăria Slatina a reuşit să achiziţioneze dispozitivele şi soluţiile dezinfectante necesare pentru a fi montate în fiecare din cele 1.400 de scări de bloc, câte sunt în municipiu. Măsura a fost dispusă în Ordonanţa militară nr. 4.

Comentarii

Redacţia

2020-04-01 15:24:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...