Social

2020-10-15, 14:00:04

FOTO. Acţiune de prevenire a răspândirii COVID-19 în municipiul Caracal

Pentru că municipiul Caracal are o rată mare de infectare, la ultima raportare aceasta fiind de 2,70 la mia de locuitori, în această dimineaţă a avut loc o campanie de informare în rândul cetăţenilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19. De asemenea, au fost distribuite peste 400 de măşti în cadrul acţiunii. De altfel, în Caracal, purtarea măştii de protecţie a devenit obligatorie în spaţiile deschise.

În această dimineață, sub autoritatea Instituției Prefectului,  polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, cu suportul Jandarmeriei au desfășurat o acțiune informativ preventivă pe raza municipiului Caracal, pe linia limitării răspândirii virusului COVID-19. 

„Peste 50 de polițiști rutieri, de ordine publică,  investigații criminale și investigare a criminalității economice, împreună cu jandarmi olteni au fost prezenți în zonele aglomerate, piețe, în zonele adiacente unităților de învățământ și unităților medicale, unde au discutat cu cetățenii asupra necesității purtării măștilor de protecție, pentru sănătate proprie și a celor din jur”, a transmis IPJ Olt. 

Cu suportul Crucii Roșii- Filiala Olt au fost distribuite peste 400 de măști de protecție cetățenilor din municipiul Caracal. 


Comentarii

Redacţia

2020-10-15 14:00:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...