Societate

2017-04-21, 19:29:34

FOTO. Alegeri la PNL Olt. Mai mulţi liberali au părăsit sala, la discursul lui Ştirbu

Mai mulţi membri PNL Olt, prezenţi vineri la şedinţa de alegere a noii conduceri a partidului, au plecat din sală în momentul în care preşedintele organizaţiei, deputatul Gigel Ştirbu, şi-a prezentat raport de activitate la şefia partidului.

Şedinţa Comitetului de Coordonare Judeţean a PNL Olt, desfăşurată vineri după-amiază la Casa de Cultură a Tineretului din Slatina, a reprezentat ultima ocazia a deputatului Gigel Ştirbu de a vorbi din calitate de preşedinte al partidului.

Acesta a încerca să prezinte un raport al mandatului său din 2013 şi până în prezent, perioadă în care a condus organizaţia judeţeană a PNL din postura de interimar.

În momentul în care a luat cuvântul, deşi condusese deja o bună parte din şedinţă, mai mulţi liberali din sală s-au ridicat şi au ieşit, zarva creată făcându-i pe toţi cei prezenţi să-şi întoarcă privirile.

Potrivit surselor Gazeta Nouă, cei care au părăsit sala sunt foşti membri ai PDL, care de la fuziunea din 2014 au fost marginalizaţi şi prigoniţi de Gigel Ştirbu.

Cu toate acestea, Ştirbu a continua să se laude cu „realizările” sale. Deşi n-a reuşit să câştige nicio bătălie electorală în cei patru ani în care a condus PNL Olt, deputatul de Drăgăneşti s-a prezentat drept un învingător, toate prezentările sale începând cu sintagma „având în vedere că suntem într-un judeţ dominat de PSD”.
 

Comentarii

Redacţia

2017-04-21 19:29:34

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro