Sport

2019-01-09, 15:15:13

FOTO. Athletic Slatina, experienţă de neuitat la turneul „Mallorca FutCup”

Puştii de la Athletic Slatina au avut parte de o experienţă de neuitat în Spania, acolo unde au participat la turneul „Mallorca FutCup”, ce a reunit echipe puternice din fotbalul internaţional. Slătinenii au avut ocazia să întâlnească adversare precum Genk, RCD Mallorca, Celta Vigo, care practică un fotbal spectaculos.

Grupele de copii 2009 şi 2010 de la Athletic Slatina au participat, în primele zile ale anului 2019, la unul dintre cele mai puternice turnee internaţionale la nivel juvenil, „Mallorca FutCup”. Pentru cele două grupe, a fost primul turneu în străinătate, experienţa fiind una de neuitat. Pe lângă meciurile spectaculoase, în compania unor adversare puternice cum sunt Genk, Celta Vigo, Atletico Baleares sau RCD Mallorca, puştii de la Athletic Slatina au petrecut clipe memorabile pe plajele din Palma de Mallorca.

Athletic Slatina a încheiat turneul, la care au participar zece echipe, pe locul cinci. Puştii slătineni au avut un început perfect, cu trei victorii în prima zi a turneului, iar în ultima parte a întrecerilor au făcut jocuri bune în compania unor formaţii puternice, ce au reuşit clasarea pe podium.

„A fost un turneu foarte util pentru copii, cu atât mai mult cu cât cele două grupe sunt la prima participare internaţională. În luna octombrie, o altă grupă de la Athletic Slatina va participa la turneul din Mallorca. De asemenea, pentru grupa 2009 urmează o primăvară încărcată. În martie, vom participa în Emiratele Arabe, la Abu Dhabi, la un turneu organizat de Manchester City, iar la sfârşitul lunii mai la un turneu în Florenţa”,
a declarat Sebastian Noaţă, preşedintele Şcolii de Fotbal Athletic Slatina.

Puştii de la Athletic Slatina au avut parte, în cadrul turneului de la Palma de Mallorca, şi de susţinere din tribună. Un suporter cu totul special a fost fostul fotbalist slătinean Sandu Din, care a activat pentru Metalurgistul Slatina, dar şi FC Argeş, stabilit de ani buni în Spania.

Clasament:


1.    Celta Vigo
2.    Atletico Baleares
3.    RCD Mallorca
4.    Genk
5.    Athletic Slatina

Comentarii

Redacţia

2019-01-09 15:15:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...