Sport

2017-04-18, 13:51:31

FOTO. Athletic Slatina, experienţă unică la Villarreal

Experienţă extraordinară pentru puştii de la Athletic Slatina. Grupa 2006 a participat de Paşte la turneul internaţional organizat de clubul spaniol Villarreal. Chiar dacă nu au trecut de grupe, slătinenii au avut şansa de a evolua contra unor echipe puternice, acumulând astfel experienţă competiţională. Mai mult, puştii de la Athletic Slatina au avut şansa de a fi prezenţi pe Stadionul „Mestalla” la meciul Valencia-Sevilla.

Slătinenii au întâlnit, în meciurile din grupe, echipe ce aveau în componenţă sportivi născuţi 2005. În aceste condiţii, n-au reuşit să se califice mai departe, aceştia înregistrând un egal şi două înfrângeri. Cu toate astea, turneul a fost extrem de util.

„Chiar dacă nu am reuşit să accedem în faza superioară a competiţiei, au fost trei meciuri în care copiii noştri au practicat un fotbal modern şi spectaculos, apreciat de mulţi dintre cei prezenţi la turenu. Diferenţele de vârstă şi forţă fizică nu au putut fi compensate prin tehnicitate şi inteligenţă. Sperăm să fie o experienţă utilă pentru copii şi să înveţe că fotbalul de performanţă nu înseamnă numai talent, ci şi foarte multă muncă, ambiţie, curaj şi perseverenţă”,
a precizat Sebastian Noaţă, antrenor la Athletic Slatina, alături de Dan Baciu.

Athletic Slatina:
Fabian Marian Ioja, Cristian Alexandru Bobeică, Mario Gabriel Dudu, Mario Nicolae, Luca Zamfir, Mario Ion, Marius Mierlescu, Mihnea Andrei Vasile, Alessio Robert Tudor, Mario Mihalea, Kevin Andreas David, Cristian Alexandru Enachioaia, Andrei Sterie, Ianis Florin Iancu, Luca Teodor Popa, Dragoş Vlădescu, Fabian Bălan.

Comentarii

Redacţia

2017-04-18 13:51:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro