Comunitate

2021-06-01, 11:03:33

FOTO. Cadouri şi surprize pentru copiii din Brebeni, de 1 Iunie

Viceprimarul comunei Brebeni, Petrică Tonescu, însoțit de doi consilieri locali, a fost prezent, luni, la şcoala din localitate și le-a adus daruri copiilor, cu ocazia Zilei de 1 Iunie.


Bucurie pe chipurile copiilor de vârstă școlară și preșcolară din comună Brebeni. Ziua de 1 iunie s-a lăsat cu surprize pentru cei mai mici locuitori ai comunei Brebeni.

Pentru că este ziua lor, aceștia au avut surpriza de a fi vizitați de către viceprimarul comunei Petrică Tonescu însoțit de doi consilieri locali, Maria Andronie și Alin Albeanu, care nu au venit cu mâna goală ci cu cadouri de 1 Iunie. Fiecare copil plecând acasă cu daruri și baloane.

"Să fiți sănătoși și mereu cu zâmbetul pe buze. Să vă bucurați de copilărie, care este cea mai frumoasă perioadă a vieții, să creșteți frumos și să vă indepliniți dorințele. La mulți ani tuturor copiilor!”, este mesajul viceprimarului comunei Brebeni.

Comentarii

Redacţia

2021-06-01 11:03:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...