Administraţie

2021-03-30, 14:37:07

FOTO. Campanie de salubrizare la Brebeni, demarată de primărie

Persoanele din comuna Brebeni, care beneficiază de ajutor social, au participat, marţi, la o campanie a primăriei de salubrizare a împrejurimilor localităţii.


Primarul comunei, Marian Ivan, a declarat că acţiunea de igienizare s-a desfăşurat în satul Săltăneşti, dar că se va continua în toate satele comunei.

„Odată cu venirea primăverii, orice gospodar care se respectă începe curăţenia în gospodărie. De la aceasta regulă nu ar trebui să se abată nici autorităţile locale, aşa că la  Brebeni am profitat de vremea frumoasă şi am demarat o acţiune de salubrizare în comună. În prima fază au fost mobilizate persoanele care beneficiază de ajutor social, igienizarea începând cu islazul din Săltăneşti, urmând a se desfăşura în toată comuna”, a declarat edilul.

Comentarii

Redacţia

2021-03-30 14:37:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...