Comunitate

2021-07-10, 11:30:47

FOTO. Caracal: Coşuri de gunoi din mai multe zone ale oraşului, distruse

Municipalitatea caracaleană a amplasat coşuri de gunoi moderne pe mai multe străzi, în parcuri şi în locurile de joacă.

Reprezentanţii primăriei deplâng, însă, faptul că mulţi dintre concetăţeni distrug din ce în ce mai des aceste coşuri de gunoi.

„Facem eforturi să schimbăm fața orașului. Ne dorim curățenie și investim din banii comunității pentru asta. Am amplasat coșuri de gunoi pentru a ne asigura că avem condiții să menținem curate străzile, parcurile, locurile de joacă. Concetățeni binevoitori și-au făcut un obicei din a distruge ce construim împreună. În loc să investim bani, timp  și resurse umane în a continua activitățile atât de necesare pentru a face din Caracal un oraș demn de locuitorii săi, suntem nevoiți să ne ocupăm de a repara stricăciunile celor care nu respectă  munca noastră, a caracalenilor”, spune primarul Ion Doldurea.

Edilul spune că se bazează pe cetăţenii responsabili, care pot sesiza comportamentele anti-sociale.

„Ne bazăm în continuare pe susținerea cetățenilor responsabili care ne sesizează faptele de distrugere a bunurilor comune, a spațiilor verzi, a locurilor de joacă etc. din comunitatea noastră, apelând  inspectorii urbani la numărul scurt 0349/912.  Numai împreună se poate să construim orașul pe care ni-l dorim!”, a conchis primarul.

Comentarii

Redacţia

2021-07-10 11:30:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...