Administraţie

2020-04-02, 21:41:49

FOTO. Continuă acţiunile de dezinfecţie a străzilor şi trotuarelor din Slatina

Municipalitatea continuă acţiunile de dezinfecţie a străzilor şi trotuarelor din Slatina, pentru evitarea risculului de contagiune cu coronavirus.

Primarul Emil Moţ a anunţat, joi seara, că se intervine în zonele Steaua, bulevardul A.I. Cuza, Gară şi Cireaşov.

„Pentru sănătatea și siguranța dumneavoastră, continuăm acțiunile promise în vederea evitării riscului de contagiune a virusului COVID-19 prin măsura dezinfecției străzilor și trotuarelor. În această seară suntem prezenți în arealul cartierului Steaua, arealul Bulevardului A.I. Cuza, arealul Gării, dar și în cartierul Cireașov. De asemenea, vom continua dezinfecția tuturor scărilor blocurilor de locatari și vom asigura montarea dispozitivelor cu solutii dezinfectante în toate cele peste 1.400 de puncte de pe raza municipiului Slatina”, a afirmat Emil Moţ.

Comentarii

Redacţia

2020-04-02 21:41:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...