Eveniment

2020-07-09, 14:57:20

FOTO. Control al poliţiştilor din Olt pentru respectarea măsurilor COVID. Zeci de mijloace de transport în comu, verificate

Zeci de mijloace de transport şi societăţi comerciale au fost controlate, miercuri, de poliţiştii olteni, în cadrul unor acţiuni desfăşurate în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID-19.


18 dintre maşini erau mijloace de transport în comun.

Autorităţile au verificat zonele aglomerate, piețe, terase, zone de agrement, precum și mijloace de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

Astfel, în cadrul acțiunilor desfășurate au fost verificate aproximativ 80 de societăți comerciale și 43 de mijloace de transport.

În urma celor trei acțiuni punctuale desfășurate, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 11.000 de lei și o sancțiune pentru nerespectarea măsurilor de diminuare a impactului riscurilor, în valoare de 1.000 de lei.

„Vă rugăm să conștientizați importanţa respectării măsurilor adoptate în contextul situației epidemiologice actuale şi să abordați o conduită preventivă, responsabilă, pentru limitarea riscului infectării. Acțiunile de acest gen vor continua în vederea conștientizării privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

 

Comentarii

Redacţia

2020-07-09 14:57:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...