Eveniment

2018-11-08, 10:12:29

FOTO. Copiii romilor din Olt, îndemnaţi să devină poliţişti sau pompieri

Copiii romilor din Iancu Jianu şi Caracal s-au întâlnit cu poliţiştii şi pompierii olteni, care le-au prezentat ce trebuie să facă dacă vor să urmeze o astfel de carieră.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat că acțiunea s-a desfășurat în cadrul campaniei „Educație, cultură, demnitate” inițiată de Asociația Partida Romilor „Pro -Europa”- sucursala Olt, având scopul de a promova, exprima și dezvolta identitatea etnică, lingvistică și culturală, în cadrul comunităților de romi din județ.

„Astfel, marți 6 noiembrie, în comuna Iancu Jianu, și miercuri 7 noiembrie, în municipiul Caracal, polițiștii olteni, în colaborare cu Inspectoratul pentru Situații de Urgența «Matei Basarab» Olt, Inspectoratul Județean de Jandarmi Olt și Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au fost prezenți în mijlocul comunităților de romi promovând modele demne de urmat în comunitate”, a afirmat rerezentantul IPJ Olt.

Totodată, în cadrul acțiunii polițiștii le-au prezentat participanților recomandări pe teme precum prevenirea violenței în școli, a delincvenței juvenile, a cyberbulling-ului și măsuri de siguranță pe internet.

Comentarii

Redacţia

2018-11-08 10:12:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...