Sport

2021-01-05, 16:38:16

FOTO. CSM Slatina a dat startul pregătirii. Vizita medicală, programată la sfârşitul săptămânii

Echipa de fotbal CSM Slatina s-a reunit, în această după-amiază, în vederea începerii pregătirii de iarnă. Antrenorul Dinu Todoran a avut, la primul antrenament al anului, toţi componenţii vechi ai echipei. Fotbaliştii slătineni vor susţine vineri, 8 ianuarie, vizita medicală la Policlinica Sportivă Craiova.

S-a încheiat vacanţa pentru fotbaliştii divizionarei secunde CSM Slatina. Primul antrenament din acest an s-a desfăşurat, în această după-amiază, pe unul dintre terenurile din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”. Vineri, 8 ianuarie, la prima oră a dimineţii, fotbaliştii grupării slătinene vor efectua vizita medicală, urmând ca după două săptămâni de pregătire pe plan local să facă deplasarea în cantonamentul montan.

După zece zile de pregătire la Cheile Grădiştei, CSM Slatina va susţine, în ziua revenirii în localitate, un meci amical în compania celor de la Corona Braşov, programat pe 27 ianuarie. Odată cu revenirea acasă, vor continua jocurile de verificare. 

 Pe 3 februarie vor susţine un amical cu Unirea Bascov, pe 6 februarie cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu,  pe 10 februarie cu Pandurii Târgu Jiu, iar pe data de 13 februarie cel mai probabil cu ACS Filiaşi.

Primul meci oficial al anului va avea loc pe data de 20 februarie, pe teren propriu, cu CS Mioveni.


  


Comentarii

Redacţia

2021-01-05 16:38:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...