Sport

2021-07-06, 13:03:46

FOTO. CSM Slatina a pierdut, scor 3-2, amicalul disputat pe terenul nou-promovatei în Liga I, CS Mioveni

Deşi a condus cu 1-0 la pauză, prin reuşita lui Cătălin Doman, care a deschis scorul cu o execuţie de la distanţă, CSM Slatina a încheiat cu o înfrângere cel de-al treilea amical al verii, disputat în deplasare, în compania nou-promovatei în Liga I, CS Mioveni, scor 3-2. Cea de-a doua reuşită a slătinenilor i-a aparţinut lui Marius Neicu. Banca tehnică a echipei slătinene a utilizat formule diferite de joc în cele două reprize.

După dubla amicală cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, echipa de fotbal CSM Slatina şi-a continuat meciurile de pregătire ale verii cu CS Mioveni, formaţie care în acest sezon a reuşit accederea în primul eşalon fotbalistic. 

Gruparea slătineană a condus, după primele 45 de minute, printr-un gol marcat de Cătălin Doman, în minutul 13, pentru ca argeşenii să egaleze în minutul 48, prin Şerbănică. CS Mioveni a preluat conducerea pe tabelă, în minutul 63, prin golul marcat de Iacob, pentru ca slătinenii să egaleze, scor 2-2, în minutul 65, prin Marius Neicu. În minutul 78, CS Mioveni a punctat pentru 3-2, prin Andrei Cristea.

Banca tehnică a grupării slătinene a folosit echipe de start diferite în cele două reprize, astfel încât întreg lotul să aibă aceleaşi minute jucate. De asemenea, şi în acest joc, în probe au fost câţiva jucători tineri. Comentarii

Redacţia

2021-07-06 13:03:46

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...