Sport

2019-06-10, 10:49:01

FOTO. CSS Slatina 2006, câştigătoarea trofeului Memorialului „Eugen Stanciu”

Cea de-a IV-a ediţie a Memorialului „Eugen Stanciu” a fost rezervată şi în acest an exclusiv echipelor de juniori Under 13 din judeţul Olt. Competiţia destinată jucătorilor născuţi 2006-2007 a reunit şase echipe. CSS Slatina 2006, pregătită de Constantin Grădinaru, este câştigătoarea ediţiei 2019 a trofeului Memorialulul „Eugen Stanciu”.

Şase echipe au participat, în acest weekend, la competiţia de fotbal rezervată juniorilor născuţi 2006-2007, organizată de DJTS Olt, în colaborare cu Primăria municipiului Slatina, Consiliul Judeţean Olt, AJF Olt şi Alro.

Întrecerile sportive în memoria fostului fotbalist au reunit şase echipe: Athletic Slatina, Petrolul Potcoava, CSS Slatina-2007, CSS Slatina-2006, CSS Caracal şi Viitorul Băleasa.

Câştigătoarea acestei ediţii este CSS Slatina-2006, formaţie care s-a impus în finala disputată cu Athletic Slatina, scor 4-0. Pe locul al treilea s-a clasat CSS Caracal, care a învins cu 2-1 Petrolul Potcoava.

Echipele participante au primit cupe, diplome, medalii şi mingi, dar şi echipamente sportive din partea organizatorilor.

Cei mai buni jucători, premiaţi de organizatori

Organizatorii au acordat, de asemenea, premii speciale jucătorilor care s-au evidenţiat. Cel mai bun jucător al turneului a fost desemnat Luca Ilie, de la Athletic Slatina, cel mai tehnic jucător, Alexandru Sîrbu, de la CSS Caracal, cel mai bun fundaş central, Marius Negurescu, de la CSS Slatina-2007, cea mai bună tânără speranţă, Andrei Lixandru, de la CSS Slatina-2007, cel mai bun portar, Alexandru Băbărelu, de la Viitorul Băleasa, iar golgheterul turneului, cu patru goluri marcate, a fost Ionuţ Ene, de la Petrolul Potcoava.

Festivitatea de premiere a fost oficializată de soţia fostului căpitan al echipei Dinamo Slatina, Gigi Stanciu, dar şi de oameni de fotbal care au lucrat cu acesta, printre care Sabin Ciurea, Vali Răduţ, Marian Popescu, Mircea Mihaiu şi George Constantinescu.

Comentarii

Redacţia

2019-06-10 10:49:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...