Social

2021-04-27, 12:07:49

FOTO. Cu sprijinul poliţiştilor, două familii din Slatina vor avea masa plină de Paşte

Cu sprijinul poliţiştilor olteni, două familii din Slatina vor avea o masă îmbelşugată de Paşte. Aceştia au oferit alimente unei familii de pensionari şi unui tată, care ăţi creşte singur cei patru copii, cel mai mic având vârsta de doar 10 ani.

Sărbătorile sunt un prilej de a ne apropia de cei din jurul nostru, de a oferi, de a fi mai buni și de a ne îndrepta gândurile asupra celor mai puțin norocoși. 

Astăzi, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au demonstrat că, dincolo de uniformă și rigurozitatea aplicării legii, sunt sensibili la nevoile celor din jur. 

„Polițiștii olteni au pregătit cadouri pe care le-au dăruit cu multă căldură sufletească, pentru ca două familii să se poată bucura de sărbătorile pascale. Prin gestul făcut sperăm că am adus o rază de lumină în sufletele celor două familii pe care le-am vizitat astăzi. Cea mai mare răsplată a fost emoția care se citea pe fețele acestora. Le dorim sărbători cu sănătate și bucurii”, transmite IPJ Olt. 


Comentarii

Redacţia

2021-04-27 12:07:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...