Administraţie

2020-04-04, 21:01:28

FOTO. Dezinfecţie în Slatina, pe toată perioada stării de urgenţă

Primăria Slatina a continuat şi astăzi acţiunile de dezinfecţie pe străzile şi trotuarele din oraş. În acelaşi timp, dispozitivele cu dezinfectant montate în scările blocurilor vor fi reumplute şi înlocuite acolo unde va fi nevoie.

Emil Moţ, primarul municipiului anunţă că acţiunile de dezinfecţie vor continua pe toată perioada stării de urgenţă. 

„În această perioadă, sănătatea dumneavoastră rămâne în continuare prioritatea mea în calitate de primar al orașului nostru. De aceea vă anunț că pe parcursul întregii perioade a Stării de Urgență, echipele Primăriei Municipiului Slatina vor desfășura periodic acțiuni de dezinfecție în cartierele dumneavoastră. Pentru siguranța dumneavoastră vom continua și vom repeta procesele de spălare și dezinfecție a carosabillului și trotuarelor, a parcărilor și aleilor dintre blocuri, și a stațiilor transportului public în comun. De asemenea, vom continua atât dezinfecția, cât și înlocuirea și umplerea dispozitivelor cu solutii dezinfectante în toate scările blocurilor de locatari de pe raza municipiului ”, le transmite Emil Moţ slătinenilor.


Comentarii

Redacţia

2020-04-04 21:01:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...