Politică

2017-04-13, 11:54:26

FOTO. Doamnele social-democrate din Olt, cadouri de Paște pentru familii nevoiaşe

15 familii nevoiaşe din Slatina au primit daruri, miercuri seara, de la doamnele din cadrul Organizaţiei Femeilor Social - Democrate (OFSD) Olt, cu ocazia Sărbătorilor Pascale, acţiunea caritabilă purtând numele „Bucurii de Paște”.

Femeile social - democrate continuă tradiția unor astfel de evenimente, manifestându-și  solidaritatea, înțelegerea și compasiunea față de cei mai puțin favorizați de soartă, având mulțumirea sufletească de ajutorare a aproapelui și de a săvârși o faptă creștinească, în Săptămâna Mare.

Acțiunea caritabilă s-a desfășurat miercuri, începând cu ora 18.00, la Sediul PSD Olt.

Preşedintele OFSD Olt, Felicia Man, şi-a exprimat bucuria întâlnirii cu familiile slătinenilor şi cu copiii acestora.

„Ne-aţi făcut o seară minunată şi cred că fiecare dintre colegele mele, membre ale Organizaţiei Femeilor Social - Democrate de la Olt, vor avea nişte sărbători mai frumoase pentru că, astăzi, dumneavoastră şi copiii dumneavoastră ne-aţi făcut să zâmbim. Vă mulţumim că existaţi şi că vă creşteţi copiii frumos, iar noi încercăm să fim alături de dumneavoastră, ori de câte ori aveţi nevoie. De data aceasta, aşa cum spuneam, vrem să împărţim cu dumneavoastră bucuria Sfintelor Paşti, să vă dăm o parte din sufletul nostru şi să vă facem copiii să zâmbească mai mult. Le spuneam colegelor că n-am văzut de mult timp copii aşa de frumoşi şi credeţi-mă că mă învârt în mediul acesta şi văd, în fiecare zi, măcar câţiva copii”, a afirmat Felicia Man.

Ea nu a ratat ocazia să le ureze „Sărbători Fericite!”, celor prezenţi.

„Iepuraşul a venit şi la noi, dar şi la voi, şi ne-a spus că voi aţi fost foarte cuminţi şi v-a făcut nişte daruri. Din sufletul nostru, cu dragoste, să aveţi sărbători minunate şi pline de lumină şi de fericire. Multă sănătate şi la mulţi ani!”, a mai spus Felicia Man.

Comentarii

Redacţia

2017-04-13 11:54:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro